KØRGRØNT


Deltag i KørGrønt kursus
- "Alt andet er helt sort!"

 

Spar penge og skån miljøet

Lær at udnytte brændstoffet optimalt og spar samtidig på CO2 udledningen. Varde køreskole er certificerede instruktører og lærer dig hvordan og hvorfor. Du skåner både miljøet og pengepungen.

 

KørGrønt kurset udbydes i samarbejde med Center for Grøn Transport der ligger under Trafikstyrelsen. Med en kombination af praktiske øvelser og teori fordelt over to gange udfordrer vi dine holdninger og dine evner som økonomisk bilist. Den praktiske del på ca. 1-1½ time i bilen efterfulgt af et teorimodul på ca. 2 timer vil være nok til at du virkelig får syn for sagen.

 

Efter endt kursus bliver dine resultater indrapporteret til Center for Grøn Transport, og du får et bevis på, at du nu er certificeret KørGrønt bilist. Du er nu klar til at spare masser af CO2 og penge ved blot at ændre dine kørevaner en lille smule.

 

Kører du eksempelvis 35.000 - 40.000 km om året, svarer den brændstoføkonomiske besparelse til mellem 4.000 og 5.000 kr. pr. år. Samtidig vil du spare mellem 9 ton og 12 ton CO2. Kurset er således sparet hjem på under 4-5 måneder.

 

Er du en virksomhed som gerne vil have en grøn profil, har du mulighed for at få hele virksomheden certificeret.

 

For en virksomheds vognpark, som eksempelvis kører 2 mio. kilometer om året, ja så er en besparelse på 15 - 20% lig med 240.000 til 300.000 kr. og 60 ton til 80 ton CO2 om året. Og som sidegevinst spares der tilmed penge på værkstedsregningerne.

 

På KørGrønt kursus i energi-effektiv køreteknik hos Varde Køreskole, lærer vi dig hvad der skal til, og samtidig giver vi dig baggrunden, samt oplevelsen af selv at kunne.

 

Hemmeligheden ved Energi-effektiv kørsel er:

- din kørestil - hvor lidt skal der egentlig til?

- bilens tilstand - hvad har betydning for kørslen?

- acceleration og hastighed - kan nogle få minutter gøre det?

- gearvalg og speederbrug - er det muligt?

- din evne til at læse trafikken - kan det læres?

 

Kurset er specielt udviklet og tilrettelagt af Varde Køreskole.
Instruktørerne er erfarne undervisere, som alle har en indgående uddannelse i energi - og miljørigtig kørsel.

 

 

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på vore kurser. Der er ingen forudsætninger for at deltage i kurset. Du kører ca. 30 til 40 kilometer i vores bil eller egen vogn på kurset - mere skal der ikke til.

 

Skolevognen er udstyret med en  forbrugsmåler, der under kurset giver dig mulighed for at se hvor besparelserne opnås.

 

Har du en køre-computer og en omdrejningstæller i din bil, så har du efterfølgende større mulighed for at kunne fastholde de besparelser som du opnåede på kurset.

 

Priser

Normalpris: 1095,00kr.
Gruppepris: 795,00kr. (min. 8 personer)

Priserne er inklusive moms.

Gør det til en sport, at køre økonomisk og miljørigtigt!

 

 

Kursusforløb

Kurset består af et individuelt kørselsforløb på 1-1½ time hvor vi med en særlig avanceret forbrugsmåler analyserer din kørsel og træner dig i en ny og mere økonomisk kørestil.

 

Denne praktiske kørsel efterfølges af teoriforløb på 2 timer hvor vi kommer ind på miljømæssige aspekter, bilens teknik og den mest økonomiske kørestil.

 

Praktisk:
  1. Testkørsel 1: Normal kørsel' ad fast rute i en bil med forbrugsmåler

  2. Analyse: Instruktøren analyserer førerens kørestil

  3. Vejledning og øvelse: Instruktøren giver råd og anvisninger til en mere økonomisk kørestil. Føreren prøver den nye kørestil under vejledning af instruktøren.

  4. Testkørsel 2: Kørsel ad samme rute som 'testkørsel 1' med brug af de nytillærte kundskaber.

  5. Råd og resultater: De to kørsler sammenlignes og brændstofforbrug og køretid sammenliges. Instruktøren giver føreren en kopi af resultaterne fra de 2 testkørsler, samt feedback og råd på baggrund af den praktiske kørsel. Føreren får et kørselshæfte med hjem.

 

Teoretisk:
  1. Teori: En periode efter den praktiske del afholdes et teorikursus. Her følges der bl.a. op på førerens brændstofforbrug siden den praktiske del.

  2. Opfølgning: Motivation og opfølgning i virksomheden sikrer blivende og langsigtede resultater

Varde Køreskole v/René Grønne
Skansen 10
6800 Varde
DK

info@vardekoereskole.dk
Mobil: 28 19 71 82
Varde Køreskole
Skansen 10, 6800 Varde
Mobil 28 19 71 82
info@vardekoereskole.dk
© 2018 by Varde Køreskole.
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb